Босанскиот Хулк, појак од коњ, се мие во снег, а еве што може друго да направи ВИДЕО

Хамдија Рамуљ од Витез, познат како босанскиот Хулк, е еден од ретките што може да тепа коњ при носење товар.

Има неверојатно тело и сила, а бидејќи е од селото Гаќице вели дека носи само боксери, пренесува Српскаинфо.

Јас сум армиран бетон, нема зима за мене“, вели Рамуљ.

Добро пее, а желба му е да има свое стадо овци и малку да свири на флејта и да ужива во животот.

Босанскиот Хулк ја демонстрираше својата сила, а потоа се изми со снег.

Среде зима носи маица со кратки ракави, а толку е здрав што никогаш не извадил заб.

Овој татко на пет деца секој ден се бори да преживее. Вели дека планира да отвори фарма за овци и кози и да се занимава со земјоделство.