Братот и сестрата биле разделени 18 години, додека еден ден братот не добил порака која го шокирала

Братот и сестрата не се виделе 18 години откако биле во разделени семејства. После толку години повторно се сретнаа. Пред да постојат социјалните мрежи, да се најде одамна изгубен роднина беше како да се најде игла во сено.

Сега со Фејсбук се изгледа многу лесно, но овој брат и неговата сестра сепак имаа проблеми. Тие биле разделени кога биле многу мали, а го знаеле само името. Шони и Лук беа неразделни од нивното раѓање, па се до 4-от роденден. Тие потоа биле посвоени од две различни семејства кои ги одвоиле еден од друг.

И двајцата пораснаа во прекрасни семејства и добија можност да живеат како нормални возрасни луѓе. Лука дури има и син.

Кога станале полнолетни, Лук решил да се обиде да ја најде својата сестра. Беше многу тешко бидејќи го знаеше само нејзиното име. Потоа нашол некој по име Шони од Лас Вегас и по само неколку разговори знаеле дека се нашле.