Брачен пар посвои три деца од сосед кој умира, а потоа тоа следи вистинско изненадување

Одри, самохрана мајка на три деца, мораше да оди во болница на некои тестови. Таа ја прашала својата сосетка Тиша – мајка на пет деца – дали нејзините три деца можат да преноќат во куќата на Тиша.

Тиша и нејзиниот сопруг се договорија да ги задржат децата преку ноќ, дури и ако нивниот дом веќе беше доволно тесен.

Резултатите од тестот на Одри се во. Дијагностициран и е рак на хранопроводот и желудникот во втор стадиум.

Знаејќи дека времето ѝ истекува, Одри очајно сакаше да ги обезбеди своите деца. Иако не биле ни блиски пријатели, таа ја искористила приликата да ја замоли Тиша да биде законски старател на нејзините деца.

Повторно, неверојатно, Тиша и Кевин се согласија. Родителите на пет деца ги отворија своите срца и домови за да ги подигнат и да се грижат за децата на Одри и да им помогнат да се справат со неизбежното заминување на нивната мајка.

Не долго после тоа, Одри почина.

Кој би помислил дека малку познатото минато на Тиша ќе ја подготви да преземе таква огромна одговорност…

Погледнете го видеото подолу за да го видите неверојатното изненадување за Тиша и нејзиното ново 10члено семејство од страна на екипата на ТВ Фокс.