Бремена жена гледа во куќа од своите соништата, но не знаеше дека нејзиниот сопруг ги држи клучевите од таа куќа

Ал и Лиза Мари очекуваа девојче, но требаше да направат само уште една работа пред таа да пристигне. Тие бараа нов дом кој нуди повеќе простор за нивното семејство што се проширува.

Во средината на бременоста, Ал и Лиза Мари го започнаа исцрпувачкиот лов на куќа во Санфорд, Флорида. Во целата потрага имаше една куќа која најмногу им се допадна.

Парот решил да се врати во таа куќа, да ја погледне уште еднаш. Ал ја донесе својата камера за да го сними најголемото изненадување што мажот може да и го приреди на својата сопруга.

Лиза Мари копнежливо гледа внатре во куќата низ стаклената врата, но она што не го знае е дека Ал веќе ја купил куќата.

Ал ги вади клучевите и и ја открива вистината. Изненадената реакција на Лиза е толку искрена и бесценета. Таа е во целосно неверување и не може да престане да зборува за нивната нова куќа. „Го знаев тоа во секундата кога се вративме овде“, рече таа со солзи во очите.