Бремена жена гледа во својата куќа од соништата, но не знае дека нејзиниот сопруг ги има клучевите од таа куќа

Ал и Лиза Мари очекуваа девојче, но требаше да направат само уште една работа пред нејзиното доаѓање. Тие бараа нова куќа, која нуди повеќе соби за нивното семејство што се зголемува.

Во средината на бременоста, Ал и Лиза Мари започнаа тежок лов по куќа во Санфорд, Флорида. Во целата потрага постоела една куќа која најмногу им се допаднала. Двојката решила да се врати во таа куќа, да ја погледне уште еднаш. Ал донесе камера за да го сними најголемото изненадување што мажот може да и го дозволи на својата сопруга.

Лиза Мари копнежливо гледа внатре во куќата низ стаклото на вратата, но она што не го знае е дека Ал веќе ја купил таа куќа. Ал ги вади клучевите и ѝ ја открива вистината. Реакцијата на изненадување на Лиза е толку искрена и бесценета. Таа е во целосно неверување и не може да престане да зборува за нивниот нов дом.

„Знаев дека кога се вративме овде“, рече таа со солзи во очите.