Вака изгледа сопругот на Сања Кужет: Тој и беше прва љубов, го роди неговиот син

Една од најубавите водителки на српската ТВ сцена е Сања Кужет.Таа е во среќен брак со Немања Живојиновиќ.

Пред да ја официјализираат љубовта, живееле заедно две години, а водителката истакнала дека решила да се омажи кога сфатила дека ја нашла вистинската љубов. Синот на Страхињ ја заокружи нивната среќа која немаат потреба да ја споделуваат со другите.

Сања љубоморно ја чува својата приватност и малкумина знаат како изгледа нејзиниот сопруг, кој е маркетинг директор на автомобилска компанија. Нивната љубов започнала одамна, но животот ги разделил. Кога после десет години повторно се сретнале, сфатиле дека се родени еден за друг.

„Бевме во врска во раните дваесетти. Кога повторно се сретнавме десет години подоцна, ги прескокнавме воведите и предрасудите, па сè беше полесно. Еден поглед е доволен за да се разбереме, без премногу објаснување и трошење енергија на ситни работи“, изјави убавата водителка