Велат дека сум презгодна за мојот сопруг, но ние навистина се сакаме…

Една млада жена сподели колку сурови луѓе коментираат дека нејзиниот сопруг не е доволно убав за неа и ја обвинуваат дека е со него поради неговото животно осигурување – парите Двојката се поврза на Фејсбук и се запознаа за прв пат во 2017 година. Гламурозниот TikToker изјави дека тие се „заедно пет години и среќно во брак“.

Сега таа на интернет објавува многу видео клипови на кои го прикажува нивното секојдневие , што привлече многу коментатори кои не можат а да не се воодушеват од нивната разлика во „степенот на убавина“. Еден суров коментар рече: „Таа те сака само за твојот паричник“. Девојко, заслужуваш многу подобро – напишал друг коментатор.

Младата жена во никој случај не останала во нивните долгови, но одговорила „танцувајте ако имате маж кој ве сака и поддржува, како мојот“. Таа има објавено многу видео клипови каде таа и нејзиниот сопруг одговараат на грди прашања кои луѓето им ги поставуваат. За среќа, многумина ги поддржаа и рекоа дека сакаат да гледаат видеа од нивниот живот

Не ми се верува дека има луѓе кои навистина мислат дека некој ќе биде во брак 5 години само за да добие зелен картон. Ве сакам луѓе! – напиша еден коментатор. Видов многу ваши видеа,и мислам дека сте преслатки, но изненадена сум колку луѓето можат да бидат ужасни – напишала една жена.

@divinerapsing Reply to @garouseyebrows ♬ original sound – Divine14