Венчавката на младенците остана во сенка кога се појави СОСЕДКАТА: Ја снимија со неверување, звукот беше премногу гласен (ВИДЕО)

Жената креваше врева од првата до последната минута без навестување на двоумење и не ѝ падна на памет да застане ниту за момент. За жал, малкумина од нас го имаат луксузот да ги избираат соседите, така што речиси секогаш можеме само да се надеваме на најдоброто.

Оние кои немаат среќа да имаат соседи кои ги почитуваат домашните правила или кои секогаш можат да ги решат сите несогласувања со нив со насмевка и неколку реченици, веројатно често го пцујат денот кога се преселиле во таа околина.

Особено им е тешко на оние кои имаат „среќа“ што соседот е фрустриран или едноставно злобен. Еве што му се случило на овој млад пар кој не успеал да се договори со госпоѓата од соседството која решила да ја коси тревата среде нивната свадба.

Жената креваше врева од првата до последната минута без навестување на воздржаност и не ѝ падна на памет да застане ниту за момент, барем во тие неколку минути додека младенците ги кажуваа заветите.

На крајот на краиштата, сè оди во прилог на тоа што намерно ја вклучила косилката, од чист инает и желба да им го расипе денот на сите околу неа.

Да, отидовме да разговараме со неа, но таа беше многу груба. Тажно. Ја вклучила косилката точно во моментот кога дошол редот на невестата да пее и кога почнала да оди кон олтарот, а нешто подоцна почнала да вика за да им ја уништи свадбата на сите – напишал авторот на видеото.

@vampyyric some people are so miserable #karen #wedding #weddingruined #ruines #SlurpeeRun #karens #karensgoingwild #karensoftiktok #fyp #fypシ ♬ Jiggle Jiggle – Duke & Jones & Louis Theroux