ВЕРНИКОТ И ЗАМИНАЛ НА НАЈЛОШ МОЖЕН НАЧИН: СЕ БЕШЕ НОРМАЛНО ДО ОВОЈ МОМЕНТ, СЕ УШТЕ Е ВО ШОК

Фактот дека сте свршени пет години, а не сте во брак, можеби е показател дека тој не бил ни сигурен во вашата врска, или можеби е случај и со двете Мојот вереник ја раскина нашата свршувачка пред неколку недели и оттогаш сум очајна и плачам во кревет со часови секој ден. Нашиот однос не беше најдобар во последните неколку месеци и многу се каравме, а изгледаше како да не можеме да се договориме за ништо.

Еден викенд само ми кажа дека не сака повеќе да биде со мене и дека не сака да планира свадба, напиша оваа жена Вели дека биле заедно осум години, од кои пет биле свршени, но и рекол дека повеќе не е заљубен во неа, си ги спакувал работите и си заминал. Оттогаш, тие размениле само неколку мејлови за тоа како да стигнат до останатите работи што ги оставил кај неа. Вели дека се чувствува многу лошо и се уште не може да поверува дека останала сама во нивниот стан, а уште полошо и е што сите ја сожалуваат.

Една позитивна работа е што би можел да ве одвлече на свадба или уште полошо, да признаете како се чувствува неколку дена по свадбата. Веројатно во моментов не можете да ја разберете неговата одлука, но сигурен сум дека и нему не му е лесно. Мислам дека е свесен дека те повредил и дека сите други го осудуваат, затоа почитувај го тоа што го призна сега, а не подоцна.

Фактот дека сте свршени пет години, а не сте во брак, можеби е показател дека тој не бил ни сигурен во вашата врска или можеби е случај со двајцата. Што се однесува до другите луѓе, кажете им каква поддршка сакате од нив и што ве мачи во моментот, а не да ви кажуваат колку им е жал.

Од лично искуство можам да ви кажам дека ќе продолжите со текот на времето, но и ќе ги цените чувствата што ви останале со него – и одговорила Колин Нолан