Веројатно најубавото видео што ќе го видите денес

Всушност, нема да видите ништо толку убаво оваа недела.

Девојчето на Инстаграм сподели видео од нејзиниот дедо, кој трча по нејзиниот автомобил секој пат кога ја испраќа.

На крајот го гледаме и нејзиниот татко како му помага да трча во темница.

Како што велат, кој го сечка кромидот? Всушност, не се срамиме, дури и камен би заплакал на ова.

Прегрнете ги бабите и дедовците.