Ветеранот запознал жена за време на војната. 50 години подоцна открил дека таа крие голема тајна од него

Откако го посветил својот живот на војската, ветеранот Гери Барнс (78) научил нешто што не го знаел во целиот свој живот. По многубројните медали и награди во текот на годините на неговата служба, Гери конечно е дома. Често размислува за годините кога сакал да има девојка, но неговиот начин на живот го отежнувал исклучително. Додека патувал по морињата, служењето на Земјата обично му застанувало на патот на тоа.

Никогаш не знаеше кој сака да го види, особено што поминаа 50 години. Додека ветеранот Гери Барнс седел сам дома, една жена го барала, но не било која жена, туку онаа чие срце копнее по него. Не знаел дека таа го барала 40 години. Кога најмалку очекуваше, таа го најде, со чудна молба. Емоциите се разгореа кога го слушна тоа барање, бидејќи знаеше дека неговиот одговор може да го промени остатокот од неговиот живот.

Не му требаше долго време да одлучи што да прави, па ѝ кажа се што мисли и неговиот живот дефинитивно целосно се промени. Смешно е да мислите дека еден ден, еден повик и една личност може да ви го променат животот, но оваа жена дефинитивно може да го направи тоа. Љубопитноста и љубовта ги зближиле овие двајца луѓе после 50 години. Ветеранот Гери еден ден отишол на аеродром и со само еден поглед сфатил колку ја сака цело време.

Не можете да ја пропуштите неговата реакција кога ќе ја види и кога и двајцата ќе сфатите дека никогаш не е доцна да му кажете на некого како се чувствувате или што значи тоа за вас. Која е оваа жена дознајте во видеото подолу и подгответе се за изненадување.