Виделе нешто црно на патот: Го запреле автомобилот и разбрале зошто другите возачи ги вадат мобилните телефони и ја снимаат сцената

Еден возач наишол на многу необична глетка додека се возел низ Националниот парк Монтана – видел нешто со црно крзно на патот пред него, а секунда подоцна сфатил зошто сите автомобили пред него застанале.

Зачудениот возач морал да го запре автомобилот откако видел нешто црно на патот, а другите возачи кои во тој момент биле во националниот парк Монтана Ајс Глечер снимале необична сцена.

Имено, на патот си играле две мали црни мечиња. Сосема несвесни за метежот што го направија, мечките разиграно се вртеа по патот. Возачите не биле вознемирени од оваа глетка туку ги извадиле мобилните телефони и ги снимиле мечките во играта.

Но, вистинското прашање е – каде била нивната мајка мечка?