Видел леден круг во реката, а она што следело го оставило без зборови! (ВИДЕО)

Ако ја тргнеме главата од телефоните, таблетите и компјутерите, ќе сфатиме дека околу нас има прекрасен свет за кој не сме ни свесни.

Секој природен феномен, дури и попладневниот дожд може да донесе нешто убаво. Замислете само колку пати во животот сме виделе виножито, кое секогаш не потсетува дека природата е навистина неверојатна.

Кога овој редок и убав природен феномен се случил во реката Мичиген, Џејмс Робинсон успеал да го сними со својот мобилен телефон.

Ретко кој имал прилика да го види ова во својот живот. Тој забележал леден круг во реката, формација која е многу ретка.