(ВИДЕО)Близначки беа разделени 66 години. Погледнете како изгледаше нивното обединување!

По 66 години разделба, близначки конечно се обединија. Eлени Вилсон и Кет Милнс имаат 76 години.

Со децении живееја само неколку километри, но не знаеја дека се во роднинска врска. Додека нивната мајка била бремена, таа одлучила да ги даде на посвојување.

Едната девојка била посвоена во семејство на семејни пријатели, а другата била посвоена од двојка која живеела само неколку километри подалеку. Кога била тинејџерка, Елени открила дека има сестра.

Од 11 години наваму, знаев дека имам близнак, некаде. Секогаш се надевав дека еден ден ќе ми тропнат на врата и ќе ме најдат, но тоа не се случи. Дури кога ќерката на Елени ја објави приказната на нејзината мајка на социјалните мрежи, се појави телевизиска мрежа која успеа да ја најде нејзината сестра близначка.

На изненадување на двете сестри, тие беа многу поблиски отколку што можеа да замислат. Eлени рече: „Навистина е лудо да се мисли дека сите овие години сме живееле на само 20 минути возење. Ние сме кај исти лекари матични и сето тоа “.

Сега сестрите го поминуваат поголемиот дел од слободното време заедно. Од шопинг, посета и разговор по телефон, Елени и Кет го користат секој момент. Кет ја коментираше нејзината необична ситуација: „Целиот мој живот се промени на подобро откако се обединив со Елени“.