ВИДЕО:Вакво преоптоварувањето никогаш не е добра идеја

Фото: Youtube

Оваа несреќа се случила кога камион полн со слама се обидел да сврти.

Вртењето беше преостро и возачот не ја приспособи брзината на толкаво оптоварување.