Една мајка која го капела своето дете само за момент отишла пред камерата. Кога се вратила во бањата, ја видела следната сцена.

Нејзиното бебе пливаше како шампион!

Децата обично имаат инстинкт за пливање на многу рана возраст, кој се губи по првата година и мора повторно да се научи.

Сладок пливач!