(ВИДЕО)Детето излегло од училишниот автобус и потрчало директно пред камионот – Реакцијата на возачот се граничи со невозможното

Не дозволувајте животот на вашето дете да зависи од нечии сопирачки

Камионџија од Норвешка на Јутјуб објави видео од неверојатната реакција на неговиот колега кој дошол од спротивниот правец и се „соочил“ со ученик кој „излетал“ пред неговиот камион откако се симнал од училишниот автобус со пријателите.

Бројни коментатори истакнаа дека во оваа ситуација пресудна е брзата реакција на возачите.

Погледнете го видеото