(ВИДЕО)Наместо лекот погрешка ја голтнала слушалката – Снимила гласовна порака од својот стомак

Девојка која случајно голтнала една од своите AirPods слушалки останала шокирана кога открила дека тие се уште работат. Имено, таа се обидела да снима гласовна порака која верувале или не, ги опфатила и звуците на нејзините стомак.

ТикТок ѕвездата Карли Би една вечер во кревет со себе ги понела своите лекови, слушалки и шише вода. Кога го испила она што мислела дека е бруфен била во шок. Имено, наместо својот лек таа голтнала една од своите Airpods слушалки.

За едукативни цели – еве што се случува кога мешате слушалка и бруфен, напишала таа покрај видеото.Таа и додала дека одма по инцидентот ја активирала апликацијата Find my Airpods и слушнала слабо свирење од нејзиниот стомак.

@iamcarliiib For ✨educational✨ purposes heres what happened when I mixed up my #airpod and an ibuprofen. Here to share awareness #LevisMusicProject #fyp ♬ Oh No – Kreepa