Уште кога била бебе, Даниел била згрижена во згрижувачко семејство. Сега, во својата 5 -та година, го поздрави моментот на посвојување, кога ќе добие ново, постојано семејство.

Овој ден беше многу посебен за девојчето и нејзиното ново семејство, но наскоро стана уште поволшебен, благодарение на социјалниот работник кој ја познава Даниел.

На нејзиното ново семејство и е кажано дека Даниела ги обожава принцезите.

Во моментот кога новото семејство седеше со Даниел во судницата, каде што требаше легално да го формализираат чинот на посвојување, некој влезе на вратата.
Погледнете кој!