(ВИДЕО)Самохрана мајка го освежи својот изглед на ТВ -шоуто, ќерката беше воодушевена од промената

Натали има 56 години и е самохрана мајка. Има 3 деца и работи како пожарникар веќе 27 години. Таа не била во сериозна врска 20 години, а не била ниту на состаноци во последните 10 години.

Две деца веќе завршија училиште и повеќе не живеат со својата мајка, па Натали смета дека конечно има време да се посвети малку на себе и на романтичните врски.

Сепак, таа почувствува потреба малку да го освежи својот изглед, па затоа одлучи да гостува во шоуто „Рејчел Реј“ каде што помина низ неверојатен преуредување.

Погледнете како изгледала откако ја средиле: