(ВИДЕО)Таа откри во весникот дека нејзиниот сопруг има и друго семејство: Штом ја прочита оваа реченица, знаеше дека готово е

Замислете да отворите некои дневни весници и во нив, патем, непланирано, откривате дека вашиот сопруг има уште еден живот, односно семејство, веќе 10 години. Токму тоа и се случи на Ејми Адисон, која за ТикТок откри како открила дека нејзиниот сопруг ја изневерувал цела деценија. Мајка на четири деца беше убедена дека ја пронашла љубовта на својот живот и дека со неа ќе доживее старост.

Бев во канцеларијата на болницата кога сортирав весници на масата. Во тоа време, некои весници објавуваа честитки за родендени, матури и свадби. Моето внимание го привлече прекрасна честитка за роденденот за дете. Неговите родители беа во потписот. Бидејќи мојот сопруг има карактеристично име и презиме што не ги среќавате често, јас го следев.

Веднаш штом го прочитав, знаев дека тој е тој. Тој имаше друга жена и дете – рекла Ејми. Сето тоа се случи седум дена пред прославата на годишнината од нивниот брак. Оваа медицинска сестра заклучи дека може да провери истиот ден, преку крштевањето на детето, дали нејзиниот сопруг навистина е негов татко. Погледнав неколку стари картички и најдов дополнителни сертификати за родителите на детето на веб-страницата на болницата.

Живееме во мал град. Постојат само две породилишта. Шансите беа 50:50 дека веднаш ќе го откријам неверството на мојот сопруг. Тоа беше мојот сопруг, добив сертификат – рекла Ејми. Она што уште повеќе ја погоди е што нејзиниот сопруг има уште едно дете, девојче две години постаро од нивното момче.

Се смирив и чекав идеален момент да го фатам на дело. Тој честопати имал „прекувремена работа“ и „деловно патување“. Веднаш штом следниот ден ми рече дека има прекувремена работа и дека нема да спие со нас, знаев дека оди во друго семејство. Го следев и дознав дека е со нив. Така, се спакував една вечер, им реков на децата дека ќе ги посетиме баба и дедо и го оставив. Во исто време, ги спакував сите негови работи, ги ставив во црните торби што ги користат за трупови и фрлив сè пред вратата на неговото ново семејство – конечно откри Ејми Адисон.

Корисниците на „ТикТок“ го пофалија фактот дека таа не си дозволуваше да одлучи во љубов, но претходно се помири. Некои заклучија дека нејзиниот поранешен сопруг очигледно добро се снаоѓа во паралелен живот. „Честитки, ако го криеше 10 години. За ваква измама, треба да бидете роден талент “,„ Најмногу жалам за вашите четири деца “,„ Најдобриот дел за мене беше делот од црната торба. Браво! “, Беа некои од коментарите.

@aaddison01 Reply to @jackieosaurus #cheatersgetcaught #choicesandconsequences ♬ original sound – Ami Addison