ВИДЕОТО СТАНА ХИТ! Реакцијата на Тато кога дозна дека неговата сопруга носи ТРОЈКА, а тој чека едно дете (ВИДЕО)

Има неочекувани радосни моменти во нашиот живот. Сите би сакале да ги има повеќе. Меѓутоа, до тие среќни моменти често не водат шокантни вести кои не ги очекувавме. Како на видеото, на кое таткото дознава дека неговата сопруга носи тројки.

Отпрвин таткото мислел дека се близнаци, што го направило прилично среќен.

– Тие се близнаци, нели? Па тоа е убаво! – тој рече.

После тоа, идната мајка го прашала дали забележал нешто необично на пријавата и во тој момент целосно го збунила. Наглас го прочита лекарскиот извештај во кој пишуваше: „А“, „Б“ и „Ц“, а во резимето здравствената состојба. Тогаш таткото рече – Ништо не ми е јасно. Што не е во ред? Дали нешто не е во ред?

Мајката објаснила – „А“ е првото бебе – потоа замолчела и го оставила таткото повторно да размисли, па додала – ова е бебето „Б“ и бебето „Ц“.

Таткото некое време збунето и молчејќи ги гледал фотографиите од ултразвук.

За неколку секунди од неверување морал да ги изброи бебињата на прсти.

– Ќе имаме три бебиња?! Дали си сериозен?! – праша во шок мајката на тројки.

А потоа направи чекор назад и рече – Зошто е тоа лошо, па тоа е одлично! Тие се здрави, се е во ред – и на позитивниот одговор на мајката, тој додаде – Ова е одлична вест, прекрасно е, ПРЕСРЕЌНА сум!