ВИДЕО: Ако мислевте дека сте виделе се на пат, погледнете го ова..

Ако мислевте дека сте виделе се на патот, погледнете го ова.

Има многу работи со кои можете да се соочите на автопатот – сообраќаен метеж, бури, лоши возачи…

Сепак, слетувањето на авионот е дефинитивно нешто што никој не го очекува.

Возачите на автопатот Лонг Ајленд, Њујорк во средата беа вчудоневидени кога сфатија дека мал авион принудно слетал директно пред нивните автомобили.

По успешното слетување на патот, авионот се повлекол на страна за повеќе да не го попречува сообраќајот.