ВИДЕО: Баба дошла во болница да го види новороденчето, но не очекувала дека ќе ја чека ОВА! (ВИДЕО)

Има предности и недостатоци при изборот да го дознаете полот на вашето дете пред раѓањето.

Од една страна, вие, вашите пријатели и роднини можете да се подготвите за момче или девојче, но во исто време, тоа го одзема најголемото изненадување.

Овој пар реши да го чува во тајност своето идно дете.

Додека членовите на семејството и пријателите дошле во болницата да го видат новороденчето, парот на влезот им рекол да погодат дали е момче или девојче.

Сепак, никој не знаеше дека тие всушност имаат близнаци!

Нивните реакции се фантастични!

Погледнете го и споделете го видеото со вашите пријатели: