(ВИДЕО) БАБА (81) едвај одеше, а потоа го фрли стапот, го соблече палтото и ги ШОКИРАШЕ ЛУЃЕТО

Ховен Дедде е 81-годишна баба, која е уморна да слуша колку години има за многу работи, па реши да го шокира целиот свет.

Со својот потег им одржа лекција на сите што мислат дека староста е од што да се срами. Видео од нејзиниот потег е објавено на Фејсбук и досега е прегледано од повеќе од 70 милиони луѓе.

Ховен виде двајца млади луѓе како танцуваат на сред плоштад, па со сет во очите се сети како изгледаше како млада. Потоа, таа ја замоли танчерката да и ја исполни желбата и да заигра нешто бавно со неа, и по неколку секунди танцување, следеше шок.

Бабата, која едвај одеше со трска, започна да игра како да има 20 години. Погледнете како изгледаше подолу.

Погледнете го видеото: