ВИДЕО: Војникот се врати дома очекувајќи го својот син во инвалидска количка, а потоа следеше …

По враќањето дома од мисијата, Куни имал намера да го изненади својот син, кој боледувал од церебрална парализа. Ова нарушување се манифестира и преку ментална и физичка ретардација.

Куни немаше идеја колку напредуваше неговиот син во меѓувреме. Имено, кога го видел доживеал шок.

Неговиот син одел сам. Лекарот отсекогаш инсистирал дека шансите тој да оди се мали, но сепак додека тато отсуствувал, успеал.

Гледајте и споделете го овој трогателен момент со вашите пријатели: