ВИДЕО: Војник ѝ го подари црниот дроб на медицинска сестра – 9 месеци подоцна се случува незамисливото

Во март 2014 година, една жена по име Хедер дознала дека има тешка болест на црниот дроб.

Хедер е медицинска сестра и мораше да чека за трансплантација.

Нејзината болест стануваше се полоша и полоша. Тогаш се појавил војникот Крис кој слушнал за нејзината приказна и решил да се тестира дали може да се смета за донатор…

Погледнете и споделете го видеото со вашите пријатели: