ВИДЕО: Ги посетил дивите горили кои ги чувал додека биле бебиња, но погледнете што се случило кога за прв пат ја виделе неговата сопруга

Кога мултимилионерот и љубител на природата Демијан Апинал ја одвел сопругата Викторија во џунглите во Габон за да се сретне со неколку негови стари пријатели, таа не ни помислувала дека некој од тие пријатели ќе се обиде да и го украде срцето! Неочекуваната ситуација се случила веднаш откако парот се венчал.

Демијан сакаше да ја запознае Викторија со своите пријатели Џалта и Им, но имаше еден проблем.

Пред четири години, Демијан ги остави двете момчиња сами во џунглата, а во нормални околности не би биле среќни што Демјан ќе се појави на нивна територија! Тие беа многу поврзани со Демијан.

Демијан ги одгледал овие две големи горили кога биле бебиња пред да ги пушти во дивината кога имале 12 години. Но, додека Демиен имал многу искуство со горилата, Викторија немала никакво.

Демијан морал да биде многу внимателен додека патувале низ реки полни со крокодили за да стигнат до двата мајмуни. Многу му значело тоа што Викторија ќе запознае две суштества кои имале големо влијание врз неговиот живот.

Меѓутоа, наместо да се грижи за безбедноста на Викторија, Демијан веројатно требало да внимава на нејзиното срце. Неговата сопруга веднаш била шармирана од овие ѕверови од 150 килограми!

Тие и посветуваа многу внимание и прегратки, па дури и се грижеа за нејзиниот врат. Во неверојатна доверба, Викторија легна во скутот на Има, додека тој си играше со нејзината капа и вадеше болви од нејзината коса.

Погледнете го видеото и видете дали Има успеа да ја освои својата нова „сопруга горила“. Тоа е толку слатко!