(ВИДЕО) Гулаб влета во емисија

Во утринската програма на ТВ Прва утрово во кадар влетал непоканет гостин. Имено, при посетата на метрологот Недељко Тодоровиќ, во кадарот на видеобимот во позадина влетал ни помалку ни повеќе туку гулаб.

Среде темата за временските прилики во текот на наредното лето, за момент тој го украл вниманието на гледачите, но и на водителката. Интересно е дека гулабот всушност „влетал“ во камерата која го снима центарот на Белград и погледот на Собранието.

„Некој навистина сакаше да ни се придружи утрово во студио“, стои под објвата на профилот

Погледнете како гулабот се нашол во кадар.