ВИДЕО: Девојка (14) натера многу луѓе да застанат и да ја слушаат нејзината изведба на класиката на Елвис на улица

Али Шерлок (14) има 1,5 милиони претплатници на Јутјуб, каде што објавува видеа како пее и свири на гитара на улица.

Во ова видео таа ја изведува песната на Елвис Присли, „Can’t Help Falling In Love“ и ги воодушевува сите присутни. Нејзиниот глас е навистина неверојатен и привлекува многу луѓе да застанат и да ја слушаат како пее подолго.

Во еден момент тој што го снима ја врти камерата во спротивна насока и се гледа дека на улица ја слушаат најмалку 50-60 луѓе.

Во текот на целиот настап таа беспрекорно свири гитара и пее без да и трепери гласот.

Оваа млада девојка е многу талентирана и полна со самодоверба и навистина ќе ве инспирира.
Слушнете го сами во приложеното видео.