ВИДЕО: Децата за кои се грижи на докторката и приредија големо изненадување на свадбата

ВИДЕО: Децата за кои се грижи на докторката и приредија големо изненадување на свадбата

Таа на свадбата на оваа невеста со Даунов синдром дошла за да ја изненади носејќи нож и свеќи до олтарот, бидејќи е доктор кој работи со неа, објави порталот „Новизивот“.

Видео кое сигурно длабоко ќе ве допре и ќе ви го разубави денот.