(ВИДЕО) Деца мои мили, имам само една молба до вас

Пораката на старата мајка ќе го допре вашето срце и ќе ви ја исполни душата

Смртта е составен дел од животот и никој не може да ја избегне, но поважно е како живеевме и што оставивме зад себе. Често ги забораваме вистинските вредности во животот и дозволуваме тагата, лутината, гневот и постојаните поделби да не трујат однатре, а времето само протекува …

Приказната за оваа стара мајка не потсети на нешто што секогаш треба да го имаме на ум 😉

Погледнете го и споделете го видеото со пријателите: