(ВИДЕО) Дечко влезе во машина за перење алишта, а другар му го заклучи и ја вклучи

Дечково влезе во машина за перење алишта, а другар му го заклучи и ја вклучи, следеше вистинска забава…

Дечково дефинитивно има јак стомак, чим можеше да ги издржи овие трауми.

Погледнете го видеото во продолжение и дознајте за што всушност се работи: