Видео / Дивеел на кружниот тек, па налетал на полициска патрола

Иако се чини дека возачот е многу искусен, тоа не го ослободува од одговорност

Возачот на автомобил БМВ од серијата 1 е прикажан на видео кое кружи на социјалните мрежи. Возач на дрифт во кружен тек, не еднаш, туку три круга по ред. Потоа се среќава со полициска патрола.

Иако се чини дека возачот е многу искусен, тоа не го ослободува од одговорност.

Според она што може да се види на видеото, се чини дека инцидентот се случил во Холандија.