(Видео) Докази дека некои луѓе со сигурност имале полош ден од вашиот

Понекогаш имаме лош ден. Понекогаш имаме лоша недела.

Понекогаш имаме лоша година. Како и да е, на сите ни се случило понекогаш да имаме ден во кој ништо нема да ни оди од рака.

FailArmy објави фејл компилација од 50 луѓе кои дефинитивно имале полош ден од вашиот.