ВИДЕО: Жената за време на викендот не му била дома, па решил да ја разубави спалната соба, резултатот ја воодушевил

Сопругот го искористил крајот на неделата да им ја разубави старата спална соба и така ја изненадил сопругата која викендот не била дома, објави порталот „Лајк.хр“.

Останал сам со децата и веднаш тргнал на работа. Браво мајсторе!

Погледнете како изгледала собата на крајот и како реагирала жената: