ВИДЕО: Жена свиреше на виолина на брод, а привлече неверојатна публика

Жената свирела на виолина на својот брод и извадила неочекуван шал. На сликата се гледа како китовите се приближуваат и излегуваат од водата.

Музиката го збогатува човечкиот живот и не е тајна дека животните реагираат на неа.

Вакви случаи беа забележани, а една слика беше особено рурална.

Станува збор за жена по име Месун, која свирела виолина на брод во Тихиот Океан.

Но, ниту таа ниту нејзината придружба на бродот не можат да кажат кој ќе и се придружи во настапот.

После тоа, тие застанале на брегот во близина на бродот за да ја слушнат оваа необична бучава.