ВИДЕО: Зборувале дека девојката од левата страна изгледа како жирафа, а 8 години подоцна ги воодушеви сите со својот изглед!

Во средно училиште, Холи Барт веќе беше пред своите врсници.

Со само 12 години била висока преку 1,60 м. Таа беше најмладиот и највисокиот член на нејзиното семејство. Често ја исмејуваа и ја нарекуваа жирафа.

Како 20-годишна студентка, таа била убава, легла русокоса која се занимавала со манекенство во слободното време. Само нејзините нозе имаа должина од 1,20 м. Таа дури и ја однесе дома титулата најдолга нога во Америка.

Како што вели, нејзината висина има и предности и недостатоци. На пример, тешко е да се патува со авион или автобус и тешко е да се најде гардероба за себе.

Но, сите коментари ја направија посилна личност, особено кога се пресели во Њујорк.

Погледнете ја деталната приказна за оваа девојка: