ВИДЕО: Зел моторна пила и почнал да сече два трупци. Кога ќе видите што направил, ќе останете без зборови!

Џордан Андерсон е вистински мајстор на скулптури од дрво.

Она што овој човек го прави со моторна пила е едноставно неверојатно.

Својот талент уште еднаш го докажа со ова ремек дело.

Почнал да сече два трупци, а кога ќе видите што направил ќе останете без зборови!

Погледнете го и споделете го видеото со вашите пријатели: