Љубителите на кучиња сигурно ќе можат да уживаат во кафулето „Вистинска љубов“, кое се наоѓа во Бангкок, Тајланд. Бидејќи ова кафуле што им го нудам на моите гости нуди разновидни пијалоци, колачи … и едно интересно дружење и играње со кучиња – од кои хаски има околу 25 со еден австралиски шепард, јапонско куче Акита и едно куче Ших Цу.

Едночасовната посета на кафулето чини 15 долари. Според правилата на кафулето, пред контакт со кучиња, посетителите мора да отстранат пластични шишиња и да ги мијат рацете за да ги заштитат кучињата од бактерии.

Кафулето со хаски е отворено од вторник до недела (понеделник е неработен), а хаските излегуваат да играат три пати на ден. излез има: од 12.30 до 14.30 часот, излез има: од 15:30 до 17:30 часот, излез има: од 18:30 до 20:30 часот (само во петок и недела)

Сопственикот на кафулето вели дека на кучињата им е секогаш пријатно, иако е на Тајланд е многу топло. Кучињата играат во просторија со покрив, а посетителите можат да им дадат парчиња мраз за да се освежат.

Областа каде што ноќите ја поминуваат кучињата е климатизирана, а луѓето под 15 години не можат да си играат со нив