Видео / Кога сите се прават паметни: Ја исфрлил и количката и бетонот, „Нема сега никако да го правам“

Проблемот е што тие двајца зборуваат различно и двајцата се упорни според своето мислење.

На TikTok кружи видео кое ја опишува ситуацијата во балканот.

Еден работник истура бетон од количка, а другите двајца му кажуваат каде да го направи тоа.

Но, проблемот е што тие двајца зборуваат поинаку и двајцата се упорни според своето мислење.

На крајот, револтираниот работник по своја волја ја фрла количката полна со бетон и си заминува.
Видеото погледнете го ТУКА