Видео кое го потресе светот: Орангутан пробува да застани багер кој му го уништува домот

Видео кое се појави на социјалните мрежи покажува како орангутан се обидува да запре багер кој го уништува неговото живеалиште.

Видеото предизвика бројни реакции.