Видео кое целосно ќе ве растопи – Го видел својот брат па бил пресреќен (ВИДЕО)

Братската љубов е посебна, а најдобар доказ се браќата Лук и Дејн.

Кога и да влезе постариот брат на Лук во собата, Лук не може да ја сокрие возбудата. А кога Лука и мајка му доаѓаат на училиште за Ден, тој се однесува како да не го видел со години.

Снимка од нивната средба беше објавена на TikTok. Кога момчето го виде својот брат, лицето му светна и ги рашири рацете за да го прегрне од седиштето во автомобилот.

„Кога ќе ја видите вашата личност“, гласи описот на видеото кое собра повеќе од милион прегледи.

@theunexpectedgift His person = Dane. #brotherlylove #ffl #fyp #pregnancyafter40 #over40mom #pickup #wholesome ♬ My Heart Will Go On (Love Theme from "Titanic") – Céline Dion