(ВИДЕО) КОЕ ЌЕ ВИ ГО ПОДОБРИ ДЕНОТ: Погледнете како бебето се кара со таткото затоа што мора да се симне од масата!

На интернет често можеме да наидеме на слатки видеа со бебиња. Ова видео не насмеа и ни го разубави денот, а сигурно ќе ви биде и вам!

Се работи за мало девојче кое се качува на маса, а нејзиниот татко се преправал дека е лут и и рекол да слезе. Таа не сакала да го слуша, туку се „скарала“ со него.

Изгледаше многу убаво, а нејзината мајка сето тоа го сними и го намести.

Погледнете го видеото и споделете го со вашите пријатели.