ВИДЕО: Купил настаро автомобил, но почекајте да видите што нашол скриено на вратата

Овој човек купил автомобил на аукција на одземени возила.

Автомобилот имаше некои технички проблеми, па реши сам да го поправи.

Кога ја извадил пластиката од вратата, забележал нешто внатре…

Погледнете го и споделете го видеото со вашите пријатели: