ВИДЕО: Мало гавранче му пријде и му скокна на колено. Сега погледнете што се случува кога ќе и ги допре стапалата!

Велат дека ако видите животно бебе, оставете го на мира.

Иако не е точно дека мајката ќе ја одбие ако ја допрете, често родителите се некаде во близина и веројатно веќе ја бараат.

Кога овој човек наишол на едно мало гавранче, неговите родители му дале гласен знак дека веќе се таму.

Но, изгледа дека гавранчето сакало прво да се дружи со човекот пред да се врати кај неговите родители…

Погледнете го и споделете го видеото со вашите пријатели: