ВИДЕО: Маринец се вратил дома чекајќи го синот во инвалидска количка, но потоа следел ШОК за животот!

Џереми Куни, по враќањето дома од својата мисија, имал намера да го изненади својот син, кој боледувал од церебрална парализа.

Имено, ова нарушување се манифестира и преку ментална и физичка ретардација.

Куни немаше поим колку неговиот син напредувал во меѓувреме.

Имено, кога го видел доживеал шок.

Неговиот син одеше сам. Докторите отсекогаш упорно велеле дека има мали шанси да оди, но сепак, додека тато не бил отсутен, успеал да го направи тоа.

Гледајте и споделете го овој трогателен момент со вашите пријатели: