ВИДЕО: Мечка влезе во када, а тоа што го направи ќе ве насмее до солзи

Мечка од зоолошката градина во Орегон ги освои своите обожаватели со својата реакција на какање во огромна када.

Мечката Такода е една од четирите срна мечки во градината, која е негов дом од 2010 година, кога е роден како младенче во Монтана.

Оваа мечка тешка 180 килограми се натопи во големата када и радосно мавташе со нозете.

Инаку, во топлите денови мечките често бараат освежување во ладна вода.

Знае да ужива во малите нешта во животот.