ВИДЕО: Мислела дека никој нема да забележи што направила, но не сметала на камерата која снимала се!

Оваа девојка со своите пријатели користела Uber, популарна такси услуга.

Возачот дошол да ги земе, а камерата го снимила целото возење.

Секако, девојката не ја забележала камерата, па решила да го украде бакшишот што возачот го добил од останатите патници кога излегла од автомобилот.

Инцидентот се случил во Њујорк, а снимката моментално го обиколува светот…

Погледнете го и споделете го видеото со вашите пријатели: