ВИДЕО: Младоженецот ја остави невестата пред олтарот и истрча од црквата – немаше поим што ќе следи

Веселиот младоженец ја оставил својата невеста во близина на олтарот и наеднаш истрчал од црквата.

Нема сомнеж дека изненадувањето ќе ви се чека, објави порталот „новизовот.нет“.

Стјуарт и неговиот брат Роберт УЖИВААТ да се шегуваат додека пораснаа. Кога размислуваат, нема да ги решат тие навики.

Забавната личност на Стјуарт е неверојатна и ја тера неговата сестра да се заљуби во него.

Не можела да претпостави дека овие шегобијци ќе објават нешто на денот на нивната венчавка.

Тој дури го убедил свештеникот да му се придружи на семејството. Кога дојде моментот за размена на зборови, Стјуарт рече дека ги заборавил дома.

По 30 секунди „повредениот“ младоженец ја оставил својата невеста и кум Роберта со главите над глава и ја напуштил црквата.

Но, кога двајцата го виделе видеото што решиле да го пуштат на Стјуарт како ја крши црквата, сфатиле ЗОШТО тајно снима!

Стјуарт ја снимил оваа свадбена авантура која стана хит на интернет.

Погледнете го видеото и погледнете како се разви „незаборавната свадба“…